+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Kindvriendelijke vakantieparken

Home / Thema’s / Kindvriendelijke vakantieparken

Er even lekker tussenuit. Tijd voor elkaar en tijd voor het gezin. Wanneer je met kinderen op vakantie gaat moet het voor een ouder en kind genieten zijn. Genieten doe je op de leukste familie vakantieparken bij Férias Holidays. Onze leukste kindvriendelijke vakantieparken waar ouder en kind samen gaan genieten hebben alle ingrediënten voor een fijne vakantie. Een vakantiewoning huren op een kindvriendelijk vakantiepark doe je bij Férias Holidays.

Vakantiepark de Thijmse Berg

Nederland | Utrecht

Checklist - Férias HolidaysAnimatie in het hoogseizoen

Checklist - Férias HolidaysZwembad

Checklist - Férias Holidays(Indoor)speeltuin

Bekijk dit vakantiepark

Camping Val d'Or

Luxemburg | Enscherange

Checklist - Férias HolidaysAnimatieteam

Checklist - Férias HolidaysVerschillende sportvelden

Checklist - Férias HolidaysOndiep riviertje op de camping

Bekijk dit vakantiepark

Camping 't Veld

Nederland | Overijssel

Checklist - Férias HolidaysAnimatieteam

Checklist - Férias Holidays Subtropisch zwembad

Checklist - Férias Holidays (Indoor)speeltuin

Bekijk dit vakantiepark

Le Bois Senis

Frankrijk | Les Forges

Checklist - Férias HolidaysBuitenzwembad

Checklist - Férias HolidaysAuto luw vakantiepark

Checklist - Férias HolidaysLeuke uitjes in de omgeving

Bekijk dit vakantiepark

Village du Soleil

Frankrijk | Mauroux

Checklist - Férias HolidaysBuitenzwembad

Checklist - Férias HolidaysAnimatie in het hoogseizoen

Checklist - Férias HolidaysRuim opgezet vakantiepark

Bekijk dit vakantiepark

Camping Le Roptai

België | Ave-et-Auffe

Checklist - Férias Holidays Animatie in het hoogseizoen

Checklist - Férias Holidays Outdoor activiteiten in de omgeving

Checklist - Férias Holidays Buitenzwembad

Bekijk dit vakantiepark

Domaine de Lanzac

Frankrijk | Lanzac

Checklist - Férias HolidaysAnimatieteam

Checklist - Férias HolidaysDrie openluchtzwembaden

Checklist - Férias HolidaysSpelkamer

Bekijk dit vakantiepark

Een vakantiewoning huren op de leukste kindvriendelijke vakantieparken

Voor iedere ouder is dit heel herkenbaar. Of je nu 2 uur in de auto hebt gezeten of 8 uur. Bij aankomst op het vakantiepark willen kinderen direct een duik kunnen nemen in het zwembad. Tijdens de zoektocht naar jullie vakantiewoning vraag je, je af is er een wifi in de vakantiewoning? Kunnen de kinderen deelnemen aan een animatieteam?  Zijn er leuke uitjes in de omgeving van het vakantiepark? Maar tijdens de vakantie wil je ook samen kunnen genieten en even tijd voor elkaar hebben. Als je opzoek bent naar een vakantiewoning op de leukste kindvriendelijke vakantieparken, is deze zoektocht verleden tijd. Onze reisspecialisten hebben de meest kindvriendelijke vakantieparken als voor je uitgezocht.

De eerste keer met een baby op vakantie 

Wellicht gaan jullie voor de eerste keer met jullie pasgeboren baby op vakantie. Maar ook wanneer jullie al vaker met een baby op vakantie zijn geweest gelden er andere overweging voor jullie vakantiebestemming en vakantiewoning. Kan ik een kinderbed en/of een kinderstoel bij boeken? Op de meeste vakantieparken is het mogelijk om bijvoorbeeld een kinderbedje bij te boeken. Vaak worden de kinderbedjes aangeboden zonder dekentje. De meeste ouders nemen dit tenslotte toch graag zelf mee. Twijfel je of je jullie favoriete vakantiewoning wel geschikt is voor vakantie met kinderen? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten.

Is er animatie?

Een (subtropisch) zwembad met glijbanen, een (indoor)speeltuin en animatie. Zomaar een kleine greep uit een keuze die je als ouder maakt tijdens de zoektocht naar een kindvriendelijke vakantiepark bij Férias Holidays. Het aanbod verschilt per vakantiepark. Bij de vakantieparken zie je onder het kopje ‘faciliteiten’ welke faciliteiten het vakantiepark heeft. Zijn er leuke uitjes in de omgeving? Ook deze uitjes vind je onder het kopje in de ‘omgeving’. Zo kun je samen met de kinderen jullie vakantiewoning uitzoeken op de leukste kindvriendelijke vakantieparken. Als dat geen leuke voorpret samen oplevert. 

Op vakantie met tieners

Wanneer je met iets oudere kinderen op vakantie gaat hoef je, je geen zorgen meer te maken of de vakantiewoning wel geschikt is voor kleine kinderen. Dan is goede wifi erg belangrijk tijdens hun vakantie. Tieners willen niet altijd meer mee met pa en ma op vakantie. Maar wanneer een aantal ingedrediënten aanwezig zijn op het vakantiepark en in de vakantiewoning dan willen ze best nog een jaartje mee. Zo vinden tieners het belangrijk dat ze kunnen zwemmen. Maar ook of er leuke activiteiten georganiseerd worden door het animatieteam. En op z’n tijd sportief bezig kunnen zijn met vrienden op het sportveld om te voetballen of tennissen. Of lekker hangen met vrienden.   

Kindvriendelijke vakantieparken

Checklist - Férias HolidaysAnimatie

Checklist - Férias HolidaysFaciliteiten voor jong en oud

Checklist - Férias HolidaysWifi aanwezig

Checklist - Férias HolidaysBijna altijd met een zwembad

Checklist - Férias HolidaysLeuke uitjes in de omgeving

Checklist - Férias HolidaysGemiddeld Zoover-cijfer is een 8,3

Wanneer wil je gaan?

Vragen over kindvriendelijke vakantieparken?

Onze reisspecialisten kennen onze kindvriendelijke vakantieparken erg goed. Heb je een vraag over onze kindvriendelijke vakantieparken? Of zijn jullie opzoek naar een leuke vakantiewoning? Vraag het gerust aan onze reisspecialisten. Wij helpen jullie graag bij het uitzoeken van jullie vakantie.Neem gerust contact met ons op.

... ...