+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Golfvakantie Frankrijk

Home / Thema’s / Golfvakantie Frankrijk

Golfvakantie in Frankrijk

De ligging van onze vakantieparken maakt Férias Holidays tot een specialist op het gebied van golfvakanties! Geniet van een heerlijke golfvakantie bij Férias Holidays en wandel rechtstreeks vanaf je villa de golfbaan op. Bij Férias Holidays kunt je hierbij verblijven in een woning die van alle gemakken is voorzien. Als je de deur uitgaat kun je, naast het beleven van een onvergetelijke vakantie, genieten van een uitdagende golfbaan!

Een groot deel van de vakanties die worden beleefd bij Férias Holidays zijn golfvakanties. En dit heeft een goede reden, de meeste parken zijn volledig afgestemd op liefhebbers van de golfsport. In de ruime woningen kun je vrienden, familie of collega’s meenemen voor een golftripje. Ook is een gezinsvakantie bij Férias Holidays is te combineren met een golfvakantie in Frankrijk. Onze parken zijn geschikt voor het hele gezin!

De mooiste golfvakanties in Frankrijk

Al onze vakantieparken liggen in Frankrijk. Frankrijk is al jaren het meest populaire vakantieland en golfvakanties in Frankrijk winnen in toenemende mate aan populariteit! Het mooie weer en de prachtige golfparken maken Frankrijk tot een perfecte golflocatie. Bovendien bieden de golfparken voor golfspelers van ieder niveau veel uitdaging!

Op onze parken in Domaine les Forges kun je tijdens je golfvakantie in een woning verblijven waarbij de golfbaan letterlijk in de achtertuin ligt, je  stapt vanuit je villa dus zo de green op! De golfbaan Golf Blue Green Domaine des Forges heeft 27 holes. Ook in de nabije omgeving van het park kun je  genieten van uitdagende golfbanen! Binnen een straal van 35 kilometer zijn nog twee prachtige golfbanen gelegen, namelijk de Golf Blue Green Mignaloux Beauvoir en de Golf Blue Green Mazières-en-Gatin. De echte golfliefhebbers komen op Domaine les Forges daarom sterk aan hun trekken en kunnen genieten van een heerlijke golfvakantie in Frankrijk.

Impressie golfbaan Les Forges

Golfbaan les Forges
Golfbaan les Forges Frankrijk
Golfbaan les Forges Frankrijk
Golfbaan les Forges Frankrijk
Uitzicht Golfbaan les Forges Frankrijk
Tuin les Forges Frankrijk
Golfbaan les Forges Frankrijk
Golfbaan les Forges Frankrijk
Golfbaan les Forges Frankrijk
Clubhuis les Forges Frankrijk
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Ook ons park Domaine Les Rives de l’Ardeche is gelegen vlakbij prachtige golfbanen.

Betreed de golfbaan in Frankrijk

Met een verblijf in één van onze schitterende vakantiehuizen wordt jouw Franse golfvakantie een echte geniet-vakantie. Neem dus direct een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan vakantiehuizen en selecteer jouw favoriet. Door direct te boeken ben je verzekerd van een heerlijke golfvakantie in la Douce France.

Vragen?

Onze reisspecialisten adviseren je graag dagelijks. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. Stuur je ons een e-mail dan zullen wij deze binnen 24 uur beantwoorden.

... ...