+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Thema’s

Home / Thema’s
Kindvriendelijke vakantieparken

Een vakantiewoning huren met kinderen is altijd een speurtocht. Is er wel animatie op het vakantiepark? Hebben ze een zwembad? Wat is er in de omgeving te doen? Als je met oudere kinderen op vakantie gaat is het belangrijk dat er goede wifi is. Daarom hebben wij de meest kindvriendelijke vakantieparken bij Férias Holidays al voor je op een rijtjes gezet. Het uitkiezen van jullie vakantiebestemming is een eitje.

In het voor- en najaar op vakantie

Ook in het voor- en najaar is het fijn op vakantie te gaan. Schitterend en afwisselende natuur. Geen massatoerisme. Aangename temperaturen en vaak voordelig geprijsd. Op deze manier genieten jullie wel heel lekker van jullie welverdiende vakantie. Een korte break met vrienden, familie of lekker samen kan natuurlijk ook. Een weekend of midweek weg in Nederland, België of Luxemburg. Relatief dichtbij en toch ben je lekker weg. 

Golfvakantie

Wil je samen met vrienden lekker golfen? Of ga je lekker met het gezin op vakantie en wil je zo af en toe toch even de golfbaan op? Een aantal vakantieparken van Férias Holidays hebben in de omgeving een golfbaan. Zo kun je bij ons golfen op verschillende golfbanen met wisselende uitzichten. Zo sta je te golfen in de bergen en zo in redelijk vlak landschap. 

Samen met de hond op vakantie

In de dagelijkse sleur is het soms lastig om met je trouwe viervoeter uren te gaan wandelen. Tijdens een vakantie heb je hier natuurlijk veel meer tijd voor. Niet in alle vakantiewoningen zijn huisdieren welkom. Wij hebben voor jullie alvast een selectie gemaakt waar je samen met je trouwe viervoeter kunt ontspannen na lekker gewandeld te hebben.

... ...