+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Vakantiepartners

Home / Over ons / Vakantiepartners

Férias Holidays is altijd opzoek naar nieuwe vakantiepartners om er samen voor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke vakantie te gemoed gaan. Zo kunnen de gasten van Férias Holidays al profiteren van goedkopere taxiritten van en naar het vliegveld. Op deze manier hoef je geen vrienden of familieleden te vragen om jullie weg te brengen en op te halen. En de auto staat veilig thuis op de oprit. 

Daarnaast kan het voorkomen dat je om welke reden dan ook niet op vakantie kunt. In sommige gevallen dekt je reis- en annuleringsverzekering deze annulering niet. Via onze vakantiepartner Vriendenprijsreizen kun je, jullie reis proberen door te verkopen voor een vriendenprijs.

Vriendenprijsreizen

Je hebt een vakantie geboekt bij Férias Holidays waar je geen gebruik van kan of wilt maken én ook nog eens geen annuleringsverzekering afgesloten of je verzekeraar vergoedt de reis niet. 

Férias Holidays is een samenwerking aangegaan met Vriendenprijsreizen. Mocht je onverhoopt je reis moeten annuleren dan zal Férias Holidays geen wijzingskosten in rekening brengen als deze reis wordt doorverkocht via Vriendenprijsreizen. 

Vriendenprijsreizen
Middelerf 8C
3851 SP Ermelo
085 1304 727
www.vriendenprijsreizen.nl
info@vriendenprijsreizen

 

 

Sneleentaxi

Heb je een vakantie in Frankrijk geboekt bij Férias Holidays en nemen jullie het vliegtuig naar jullie vakantiebestemming. Moet er een vriend of familielid rijden naar het vliegveld of laten jullie de auto op het vliegveld staan? Férias Holidays is een samenwerking aangegaan met sneleentaxi.nl.

Snel een Taxi kan goedkopere ritten aanbieden omdat ze ervoor zorgen dat de taxibedrijven effectief hun ritten kunnen plannen. Zo kan het zijn dat ze jullie op Schiphol afzetten voor jullie welverdiende vakantie en dat ze op de terug weg gasten weer thuis afzetten die net weer terug zijn van vakantie en aangekomen zijn op Schiphol 

Snel Een Taxi
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht
030 227 17 91
www.luchthaven.sneleentaxi.nl
info@sneleentaxi.nl

 

 

Goede doelen

Ook goede doelen hebben de aandacht bij Férias Holidays. 

Vakantiebank

Helaas kan niet iedereen altijd genieten van een welverdiende vakantie. Voor mensen die rond bijstandsnorm leven is een weekendje weg of op vakantie gaan geen vanzelfsprekendheid. De Vakantiebank heeft als doel om ook deze mensen te laten genieten van een onbezorgde vakantieweek. Op deze manier komen ze even los van de thuissituatie en kunnen ze weer nieuwe energie op doen. 

De Vakantiebank

Postbus 1135
9701 BC Groningen
www.devakantiebank.nl

 

 

... ...