+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl
Ons concept Ferias Holidays
Vakantie in het geweldige Frankrijk
Slider

Ons concept

Home / Over ons / Ons concept

Ontwaken met de zonnestralen op je gezicht en het gezang van vogels op de achtergrond. Is dit wat jij graag wilt beleven op je vakantieadres? Ben je bovendien gesteld op rust, ruimte en mooie natuur? Wil je weg van de massa, dan is een vakantiehuis op een van de vakantieparken van Férias Holidays precies wat je zoekt. Begin de ochtend ontspannen met een uitgebreid ontbijt op het terras, zodat je helemaal klaar bent voor een lange vakantiedag. Neem de tijd om optimaal te genieten van de ongerepte flora en fauna in de omgeving. Er is altijd genoeg te ontdekken! 

Misschien staat er wel een sportieve fietstocht op het programma, of een bezoekje aan een imposant kasteel. Wil je liever relaxen en genieten van een lekker drankje in de tuin? Dat mooie boek dat je al zo lang wilde lezen, is nu aan echt de beurt. Niet schrikken als er plotseling een paar brutale eekhoorns langs komen rennen!

Wat je ook gaat ondernemen, sluit de dag af met een etentje in een gezellig restaurant in de buurt, of bereid een heerlijke maaltijd in jouw eigen keuken. Niets moet en alles mag, want het is immers jouw welverdiende vakantie. In een accommodatie van Férias Holidays wordt ieder verblijf een onvergetelijke ervaring.

... ...