+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Joint promotions met Férias

Home / Over ons / Joint promotion

Samenwerken met Férias Holidays

Wil je een mooie samenwerking aangaan met een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen in Frankrijk? Graag komen wij dan met jou in contact zodat wij samen onze krachten kunnen bundelen en een mooie joint promotion kunnen beginnen.

Férias Holidays

Férias Holidays is een organisatie die gespecialiseerd is in het beheer en de exploitatie van recreatief vastgoed in Frankrijk en Nederland. Met name is Férias Holidays gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiewoningen in Frankrijk en heeft een toonaangevend aanbod van vakantiewoningen in Frankrijk.

Joint Promotions met Férias Holidays

Férias Holidays kan voor jou de ideale partner zijn. Samen de krachten bundelen in een merkversterkende joint promotion. Wij hebben de overtuiging dat een joint promotion actie van toegevoegde waarde is voor jou en voor ons. Mogelijk acties zouden resultaat kunnen hebben voor de lange termijn maar ook voor de korte termijn.

​Mocht je eens van gedachten willen wisselen over een mogelijke joint promotion actie. Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info@ferias.nl of 085 130 1659.

​Voordelen van een joint promotion

  • ​Samenwerken met een toonaangevend bedrijf in de toeristische sector
  • Thematische invulling van je promotie
  • Samen ons merk versterken in de markt
... ...