+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Algemene voorwaarden

Home / Over ons / Algemene voorwaarden

De huur vind rechtens plaats onder de volgende algemene voorwaarden:

De algemene voorwaarden is een overeenkomst tussen verhuurder en gast.

Algemene reisvoorwaarden van Férias Holidays BV: Aanmelding en betaling: Om er zeker van te zijn dat de door jou gewenste accommodatie beschikbaar is kun je boeken via internet of telefonisch reserveren op telefoonnummer 085 130 1659.  Zowel de ontvangst van je internetboeking alsmede de telefonische opdracht tot het maken van een reservering gelden als een bindende reisovereenkomst tussen de opdrachtgever en Férias Holidays. Op deze reisovereenkomst zijn de genoemde voorwaarden van toepassing. De opdrachtgever ontvangt ter bevestiging van deze boeking binnen enkele dagen na aanmelding een reserveringsbevestiging en een factuur per mail voor de aanbetaling ter hoogte van 35% van de totale reissom. Deze dient voldaan te worden binnen een termijn van 4 dagen. Tegelijkertijd ontvangt de opdrachtgever een factuur over het restant van de reissom. Dit restant dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf op de rekening van Férias Holidays te zijn bijgeschreven. Bij aanmelding binnen 6 weken voor aanvang van het verblijf, dient het bedrag ineens overgemaakt te worden aan Férias Holidays (eventueel met een telefonische bankbetaling). Betalingen dienen te geschieden door overschrijving naar de Rabobank te Ede, op het IBAN-nummer NL35 RABO 0327 2445 42  ten name van Férias Holidays, o.v.v. naam, reserverings-, en factuurnummer.  Eventuele bankkosten zijn altijd voor rekening van de boeker, Bij betaling met creditcard wordt er 1,5% extra berekend. Na ontvangst van de gehele reissom ontvangt de hoofdboeker ca. 2 weken voor vertrek de reisbescheiden. Als je boekt bij een partner brengt deze reserveringskosten in rekening. De administratie kosten van Férias Holidays zijn € 30,00 per boeking.

Annulering en wijziging:

Na aanmelding ontvangt de hoofdboeker, indien gewenst, de benodigde formulieren voor de annuleringsfonds. Indien de reiziger een boeking ongedaan wil maken om redenen die niet gedekt worden door het annuleringsfonds zijn er voor iedere reiziger annuleringskosten verschuldigd conform onze annuleringsvoorwaarden, zijnde: Tot de 42e dag (exclusief) voor aankomst 30%; van de 42e dag (inclusief)  tot de 28e dag (exclusief) 60%; van de 28e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom, bij annulering op de vertrekdag of no show 100% van de reissom. Férias Holidays houdt zich het recht voor wijzigingskosten in rekening te brengen indien na het verzenden van de reserveringsbevestiging wijzigingen door de opdrachtgever worden gewenst.

Beschrijving accommodaties:

Férias Holidays heeft zijn accommodaties met de grootste zorg beschreven. Soms kan het toch nog voorkomen dat ter plaatse de inrichting (met name van particuliere vakantiewoningen) iets afwijkt van het aangebodene. Eventuele bijkomende kosten zoals toeristenbelasting, waarborgsommen, eindschoonmaak etc. zijn, indien van toepassing, zo nauwkeurig mogelijk vermeld. Toch kan het gebeuren dat de accommodatieverschaffer of plaatselijke overheid toeslagen of borgsommen op het laatste moment invoert of verhoogt. Voor deze zaken kan Férias Holidays niet aansprakelijk worden gehouden.

Preferenties en essenties:

Met wensen (preferenties) die bij boeking kenbaar zijn gemaakt houden wij zoveel mogelijk rekening. Een preferentie kunnen wij echter niet met absolute zekerheid garanderen. Is een speciale wens zo belangrijk, dat je de reis niet wilt laten doorgaan, dan spreekt men van een essentie. Een essentie dien je bij de boeking door te geven en wordt, indien deze kan worden ingewilligd altijd door ons bevestigd. Als blijkt dat je verzoek niet kan worden ingewilligd, komt er geen reisovereenkomst tot stand.

Annuleringsfonds:

Je boekt je vakantie ruim op tijd want je wilt verzekerd zijn van de accommodatie van je keuze. Toch kan er zomaar iets gebeuren waardoor je genoodzaakt bent je reis uit stellen of te annuleren. Met een geldige reden vergoed het annuleringsfonds je 100% van de reissom ongeacht het moment van annuleren (zelfs onder bepaalde omstandigheden, tijdens je vakantie). De kosten voor het annuleringsfonds zijn 7,4 % van de totale reissom. Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief  Euro 4,95 poliskosten..

Algemene regels:

Evidente fouten of vergissingen in onze brochures en op internet binden Férias Holidays niet. Wij zullen je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen door middel van een erratum. Férias Holidays is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade of letsel berokkend aan haar cliënten, door welke oorzaak dan ook.

Férias Holidays BV De Smalle Zijde 18B 3903 LP Veenendaal (U) NL Telefoon : 085 130 1659 Email: info@ferias.nl

... ...