+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Provincie Utrecht

Home / Nederland / Utrecht

De provincie Utrecht is veelzijdig. Met leuke steden zoals Utrecht, Arnhem, Veenendaal en Amersfoort om lekker te winkelen. In de provincie Utrecht vind je ook mooie natuur op de Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug loopt vanaf de hoge zandrug van de Grebbeberg bij Rhenen tot aan het gooimeer bij Huizen. Ook vind je hier verschillende leuke uitjes zoals het Kròller/Mùller mueseum en het Ouwehands Dierenpark. Een vakantiewoning huren in Utrecht doe je bij Férias Holidays.

De stad Utrecht

De provincie Utrecht ligt centraal in Nederland. Ideaal voor een korte break met vrienden, het gezin of lekker samen om de batterij even op te laden. Even tijd voor elkaar in jullie vakantiehuis. Zo is de stad Utrecht één van de oudste steden van Nederland. Met mooie herenpanden. Lekker eten en drinken aan de grachten of lekker slenteren door gezellige straten van de oude binnenstad met leuke boetiekjes. En niet te vergeten misschien wel de bekendste toren van Nederland, de Dom van Utrecht.

Utrechts Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is gelegen tussen het Gooimeer bij Huizen en de Nederrijn bij Rhenen. De Utrechts Heuvelrug is uitgestrekt over ruim 50 kilometer natuur. Met afwisselend landschap en een oppervlakte van ruim 23.000 hectare een bijzonder stukje Nederland. Het landschap wordt afgewisseld tussen, schitterende bossen, heideveld, stuifzanden en graslanden. Niet alleen de natuurliefhebbers genieten op de Utrechts Heuvelrug maar ook verschillende dieren. Lekker wandelen of fietsen over één van de vele route die over de Utrechtse Heuvelrug lopen. Langs deze routes passeer je verschillende landhuizen, kastelen en pittoreske dorpskernen.

Een vakantiewoning huren in Utrecht; voor ieder wat wils

In de provincie Utrecht vind je verschillende leuke uitjes voor tijdens jullie verblijf in Utrecht. Vanwege de gunstige ligging is de provincie Utrecht een fijne uitvalsbasis voor verschillende uitjes in en rondom Utrecht. Lekker zwemmen of waterskiën op de Vinke Veense Plassen. Breng een bezoek aan Diergaarde Blijdorp in Rhenen of aan DierenPark Amersfoort. Of ontdek de provincie in een Eend. In de provincie Utrecht zijn ook verschillende musea die het bezoeken de moeite waard zijn zoals bijvoorbeeld het Catharijneconvent. Een vakantiehuis huren in Utrecht bied voor ieder wat wils.

Vragen?

Heb je vragen over een vakantiewoning huren in Utrecht? Onze reisspecialisten helpen je graag en kijk samen met je naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Vakantieparken in Utrecht

Vakantiepark de Thijmse Berg

 

 Gratis Wifi

 Binnenspeeltuin

 Animatie tijdens de zomervakantie

 Buitenzwembad

... ...