+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Een vakantiehuis in Limburg

Home / Nederland / Limburg

Nog geen vakantieplannen? Huur dan een vakantiehuis in Limburg. Limburg staat niet alleen bekend om de overheerlijke Limburgse vlaai. Ook het landschap in Limburg is zeer glooiend misschien zelfs wel heuvelachtig te noemen. Natuurlijk heeft Limburg niet van die grote bergen als in Oostenrijk. In Limburg is veel te doen. Eigenlijk is voor een weekend een vakantiehuis huren in Limburg te kort. Verschillende leuke steden zoals bijvoorbeeld Venlo. Maar je vindt hier ook pittoreske dorpjes. Maar misschien breng jij je zomervakantie wel door in één van de zuidelijkste provincies van ons land? Een vakantiehuis huren in Limburg doe je bij Férias Holidays.

Een vakantiehuis in Noord-Limburg huren

Geniet van je vakantiehuis in Limburg aan de brede rivier de Maas. Deze slingerende rivier vormt het centrum van het landschap in Noord-Limburg. Aan de Maas heb je verschillende picknickplekjes met geweldig uitzicht. Voor een dag plezier en verkoeling kun je terecht in de watersportgebieden zoals de Maasplassen. Onder de fietsers is Noord-Limburg erg geliefd. Vanuit je vakantiehuis in Limburg maak je schitterende fietstochten langs de Maas. Het prachtige landschap en de pittoreske dorpjes en monumentale steden zorgen dat Noord-Limburg een fijne vakantiebestemming is.

Nationaal Park de Maasduinen

Noord-Limburg heeft drie nationale parken. Op Résidence Heijendael huur je een vakantiehuis in Limburg. Dit vakantiepark ligt tegen het Nationaal Park de Maasduinen aan. Dit natuurgebied is een bos- en heidegebied gelegen op een langgerekte zandrug tussen de rivier de Maas en de Duitse Grens. In dit natuurgebied staan verschillende fiets- en wandelroutes uit. Ook zijn er verschillende fietsroutes uitgezet voor op de mountainbike. Ook aan de kinderen is gedacht in dit nationale park. Een natuurspeeltuin mag niet ontbreken. Rond het Eenendenmeer is er speciaal voor de kinderen een leerzame route gemaakt. Zo komen ze van alles te weten over de natuur. 

Een vakantiewoning huren in Limburg; voor ieder wat wils

In de provincie Limburg ben je als natuurliefhebber op de juiste plek voor een fijne vakantie. Zo zijn er tal van leuke uitjes in de omgeving van je vakantiehuis in Limburg. In Vaals komen de grenzen van Nederland, België en Duitsland samen. Het drielandenpunt vind je bij bij de Vaalserberg. De Vaalserberg is met haar 323 het hoogte natuurlijke punten van Nederland. Daarnaast vind je in Limburg kerken en klossters. Geen enkele andere provincie kent procentueel gezien zoveel katholieken als Limburg. Door de vele kunstwerken zoals glas-in-lood, beelden en schilderingen in de kerken en kloosters raak je eigenlijk nooit uitgekeken

Een dagje weg in Limburg

Jouw vakantiehuis in Limburg is een prima plek om lekker tot rust te komen. Maar je vakantiehuis is ook een prima vertrekpunt voor een leuk dagje uit. Limburg heeft een aantal leuke attractieparken zoals Attractiepark Toverland, BillyBird Park Hemelrijk of Pretpark de Valkenier. Maar ook steden zoals Maastricht en Valkenburg zijn een bezoekje waard. Zeker rond de kerstperiode vind je hier sfeervolle kerstmarkten. Een paar minuten verder vind je de gezellige kerstmarkt van Aken. De kasteeltuin in Arcen en de Botanische tuin Jochumhof behoren tot de must sees van Limburg.

Zoals je hier leest heeft Limburg veel meer te bieden dan carnavalsoptochten, de overheerlijke Limburgse vlaai en de velden vol met asperges. Het heuvelachtige landschap, de monumentale steden, pittoreske dorpjes en de leuke uitjes rondom je vakantiehuis zorgt ervoor dat al menig mens verliefd is geraakt op deze veelzijdige provincie.

Vragen?

Heb je vragen over een vakantiehuis huren in Limburg? Onze reisspecialisten helpen je graag en kijk samen met je naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Vakantieparken in Limburg

Résidence Heijendael

Heijen | Noord-Limburg

 Wifi

 Activiteiten voor jong en oud

 Nieuwe vakantiehuizen

 Zwembad met glijbaan

... ...