+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Domaine Les Forges – Le Bois Senis

Home / Privé: Frankrijk / Regio Nouvelle-Aquitaine / Domaine Les Forges – Le Bois Senis / Kinderactiviteiten

Kinderactiviteiten omgeving Domaine Les Forges

Atlantische Oceaan

Atlantische-Oceaan-FrankrijkPoitou-Charentes is gelegen aan de Golf van Biskaje in de Atlantische Oceaan. Kilometerslange zandstranden, afgewisseld met kleine stukken rotskust….

Futuroscope

Omgeving-Les-ForgesOp het lijstje van leuke activiteiten voor kinderen in de Poitou-Charentes, hoort zeker ook de Futuroscope. Ben je benieuwd hoe de wereld er in de toekomst…

Zoo van La Palmyre

Omgeving-Les-ForgesDe Zoo van La Palmyre is ongetwijfeld een van de mooiste dierentuinen van heel Frankrijk, en veruit de bekendste. Hij is gelegen in het plaatsje Palmyre, in het ….

Vallée des Singes

De Vallée des Singes, wat ‘de apenvallei’ betekent, is een uniek park in de Poitou-Charentes. Op het gigantische terrein van 18 hectares kan je wel 30 …..

Fort Boyard en omgeving

fort-BoyardJe kent het wereldberoemde Fort Boyard waarschijnlijk wel van op tv. Een bezoekje aan het Fort is een van de leukste activiteiten voor jong en oud in…..

Puy du Fou

Omgeving-Les-ForgesDie tijdreis brengt je misschien wel terug tot de Middeleeuwen, in het park Puy du Fou. Puy du Fou is een van de topattracties gelegen in de Vendée, een ….

La Planète Crocodiles

La Planète Crocodiles is een dierentuin en botanische tuin van wel 5000 m² in de prachtige regio Poitou-Charentes. Deze ‘krokodillenplaneet’ is in augustus….

... ...