+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

VAKANTIEPARK DOMAINE LES RIVES DE L’ARDÈCHE

TIPS

Op zoek naar leuk uitje voor de kinderen of een gezellige restaurant? Op deze pagina tref je diverse tips van ons om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Ook speciale festivals en dagen in de omgeving staan hier vermeld. Ben jezelf ook iets super leuks tegengekomen wat wij echt moeten vermelden? Laat het ons het weten. Zo kunnen wij iedereen informeren over al het mooist wat de regio te bieden heeft.

DAGTRIPS

Tijdens een vakantie in de Ardèche zijn er allerlei mooie plekjes in de natuur te bezoeken. In het Bois de Paiolive kun je mooi wandelen en ook een wandeling langs de waterval Cascade du Ray-Pic is een aanrader. Wanneer je de vulkaan Mont Jerbier-de-Jonc beklimt, heb je een geweldig mooi uitzicht over de omgeving. Ook zijn er mooie dorpjes te bezoeken. Zij hebben vaak een rijke historie en een mooie ligging. Balazuc ligt bovenop steile rotsen en bijvoorbeeld Vogüé in de kromming van de Ardèche. Ook bezit dit dorp een mooi kasteel.

KINDERACTIVITEITEN

Ook kinderen komen in de Ardèche zeker aan hun trekken. Ze kunnen lekker spelen in de rivier, visjes vangen en dammen bouwen. Ook een kasteelbezoek of snuffelen op een rommelmarkt valt bij de meeste kinderen goed in de smaak. Verder zijn er ook tal van dierenparken te vinden in de omgeving, waaronder zelfs een echt Dinopark!

SPORTACTIVITEITEN

Liefhebbers van sportieve doe-vakanties kunnen in de directe omgeving van vakantiepark Domaine Les Rives de l’Ardèche hun hart ophalen. Vooral bij de Pont d’Arc en de Gorges de l’Ardèche zijn legio mogelijkheden. Deze 30 kilometer lange kloof loopt langs de Ardèche, waarin je met een kano of kajak de rivier kunt afzakken.Blijft je liever droog? Maak dan een mooie wandel- of paardrijdtocht door diverse natuurreservaten.

KLAAR VOOR JULLIE VAKANTIE?

... ...