+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Regio Alpes-de-Haute-Provence

Home / Privé: Frankrijk / Regio-Alpes-de-Haute-Provence

Luxe appartementen in de Provence

Een appartement huren in de Provence? De Provence is een heerlijke vakantie regio in Zuid-Frankrijk! U vindt hier alles voor een top vakantie: historische steden met een verscheidenheid aan attracties, fraaie landschappen en geurende velden. Kenmerkend voor de Provence zijn de paarse lavendelvelden, de eeuwenoude abdijen en fantastische natuur met als hoogtepunten de Gorges du Verdon en het Luberongebergte. Publiekstrekkers zijn de brug van Avignon, de brocantemarkt van Isle sur la Sorgue en de vele truffelmarkten en wijnhuizen. Wie in alle comfort in de Provence wil logeren, is bij ons aan het goede adres. Een appartement huren in de Provence doe je bij Férias Holidays

Appartement huren in de Provence

In Zuid-Frankrijk in de regio Alpes-de-Haute-Provence verblijf je op Résidence Greoux Les Bains. Je verblijft op een vakantiepark in de omgeving van Marseille. In het gelijknamige plaatsje Greoux Les Bains vind je vakantiecomplex Résidence Greoux Les Bains aan de rand van het dorp. Een appartement huren in de Provence kan tot 8 personen. De mooie appartementen in Greoux Les Bains zijn geschikt voor stellen en voor gezinnen met kinderen. Op dit vakantiepark in de Provence verhuurd Férias Holidays deze type appartementen:

  • Appartement T1: 2 personen
  • Appartement T2: 2-4 personen
  • Appartement T3: 4-6 personen
  • Appartement T4: 6-8 personen

De inrichting van deze appartement is mooi en van deze tijd gecombineerd met de karakteristieke eigenschappen van de Provence. De appartementen in Greoux Les Bains bieden een mooi vergezicht over de regio dichtbij het vakantiecomplex. Jong en oud kunnen zich uiteraard vermaken bij het zwembad en ook in de buurt van het vakantiecomplex is er altijd wat te beleven.

Op vakantie in de Provence

Wanneer je op vakantie gaat naar de Provence, dan ga je op vakantie naar een bekende vakantieregio in het zuidoosten van Frankrijk. De paarse lavendel landschappen staan symbool voor deze regio. Bekende steden in deze regio zijn Marseille en Toulon. Wanneer je verblijft op Résidence Greoux Les Bains sta je binnen ander half uur aan de Middellandse Zee (ongeveer 90 km). Een bekende natuurverschijning in de regio Alpes-de-Haute-Provence is de Gorges du Verdon. Met rotswanden tot een hoogte van 700 meter is dit een fraai stuk natuur wat een bezoek toch de moeite waard is. Vele toeristen kanoën elke jaar op de gelijknamige rivier de Verdon. Deze rivier heeft een lengte van 25 kilometer.

Thermen in de Provence

Een appartement huren in de Provence om lekker tot rust te komen? In de Provence bij het kleine plaatsje Greoux Les Bains ligt Chaine Thermale du Soleil. Dit Therme complex behoord tot de top drie wellness complexen in Frankrijk. Een warm water bron kan de warm water baden verwarmen tot een temperatuur van meer dan 40 graden. De bezoekers waarderen dit complex. Niet alleen door de vele faciliteiten maar ook door het decor van het authentieke en Provençaalse dorp. Een appartement huren in de Provence dichtbij de Thermen doe je op Résidence Greoux Les Bains.

Een appartement huren in de Provence bij Férias Holidays

De appartementen van Résidence Greoux Les Bains zijn zelf door onze reisspecialisten bezocht. Onze reisspecialisten kunnen je dan ook goed informeren over het huren van een appartement in de Provence. Wij weten hierdoor niet alleen je iets te vertellen over onze accommodaties op dit vakantiepark maar ook over de vakantie regio Alpes-de-Haute-Provence. De Provence biedt een verscheidenheid aan bezienswaardigheden. Zowel cultuurliefhebbers als natuurliefhebbers vinden hier hun ding. Past een appartement huren in de Provence in jullie vakantieplannen? Wij denken graag met jullie mee. Een appartement huren in de Provence doe je bij Férias Holidays op Résidence Greoux Les Bains.

Vakantieparken in Alpes-de-Haute-Provence

Résidence Gréoux Les Bains

 

Gemeenschappelijk zwembad

Appartementen voor 2-8 personen

Appartementen nieuw ingericht

Comfortabele appartementen

... ...