+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

De Belgische Ardennen

Home / België / De Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Toch dicht bij huis en in een totaal andere omgeving. Veel Nederlanders huren een vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Er even fijn tussenuit met z’n tweetjes of een sportief weekend weg met vrienden. In de zomervakantie is het ook genieten in de Belgische Ardennen. Door de veelzijdigheid van de Belgische Ardennen en de schitterende natuur is er voor ieder wat wils. Een vakantiehuis huren in de Belgische Ardennen doe je bij Férias Holidays.

Een vakantiehuis huren in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen heeft veel te bieden. Door deze veelzijdigheid is de Belgische Ardennen het hele jaar door een zeer geliefde vakantiebestemming. Kom je naar de Belgische Ardennen voor de vele outdoor activiteiten? Er even samen tussenuit voor een korte break? Of om te genieten van de natuur en historie die Wallonië rijk? Dan is het belangrijk dat je een fijne vakantiewoning hebt om na een dag eropuit getrokken te zijn je heerlijk kunt ontspannen en uit te rusten. Geniet van een lekker lokaal biertje die je in één van de pittoreske dorpjes hebt gekocht.

De Belgische Ardennen

Wanneer je uren wilt slenteren door pittoreske dorpjes dan is de Belgische Ardennen de vakantiebestemming bij uitstek. In deze pittoreske dorpjes vind je verschillende kleine winkels waar je lekker kunt snuffelen naar leuke dingetjes. Een vakantiehuis huren in de Belgische Ardennen biedt ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan prachtige kastelen en reünies die de omgeving van Wallonië rijk is.

In de Belgische Ardennen vind je ook verschillende musea. Musea die vaak gaan over de Tweede Wereldoorlog. In en rondom Bastogne is in de winter van 1944-1945 nog een laatste poging gedaan door het Duitse leger om dit gebied te bezetten.

Een vakantiewoning huren in de Belgische Ardennen is ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Neem je kinderen mee naar een pretpark of één van de vele klimbossen die de Belgische Ardennen rijk is. Lekker klimmen en klauteren in bomen.

Vele outdoor mogelijkheden

Iedereen kent de Belgische Ardennen natuurlijk van de vele outdooractiviteiten die georganiseerd worden. Er is genoeg te doen. Zo is er de mogelijk om de Ardennen te verkennen vanaf het water door te kanoën of te raften. Huur een mountainbike of neem deze zelf mee en verken de Belgische Ardennen op de fiets. Dit zijn zomaar een aantal “sporten” die je tijdens je verblijf kunt beoefenen in de Ardennen.

In de prachtige bossen afgewisseld met glooiende heuvels kun je uren wandelen in de Belgische Ardennen. Elke jaargetijden in de Belgische Ardennen heeft iets moois. In de lente, komt alles weer mooi in bloei. De warme herfstkleuren vind je in de herfst. In de winter zijn de bergtoppen misschien wel wit van de sneeuw.

Een vakantiehuis huren in de Belgische Ardennen is veelzijdig. Zo kan de fijnproever zijn hart ophalen met lekker eten en lokaal gebrouwen bier. De sportievelingen genieten van de vele outdoor activiteiten. Natuurliefhebbers kunnen uren wandelen door schitterende natuur.

Vragen?

Heb je vragen over een vakantiehuis huren in de Belgische Ardennen? Onze reisspecialisten helpen je graag en kijk samen met je naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Vakantieparken in de Belgische Ardennen

Camping Le Roptai

 

Gemeenschappelijk zwembad

Noorse blokhut voor 6 personen

Animatie tijdens de zomervakantie

Veel outdoor mogelijkheden in de omgeving

... ...