+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

België

Home / België

Belgische Ardennen

Camping Le Roptai | Belgische Ardennen

Op drie uur rijden vanaf Utrecht heten wij jullie van harte welkom op Camping Le Roptai. Deze camping biedt vele faciliteiten voor zowel jong als oud. Zo is er in de zomervakantie een animatieteam. Vanaf de camping worden er verschillende outdoor activiteiten georganiseerd. Op een warme zomerdag zoek je verkoeling in het buitenbad van deze camping. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fijn verblijf op deze camping.

Vakantieparken in België

België is een zeer geliefd land onder de Nederlanders. Door de aangrenzende ligging met Nederland is België goed aan te rijden voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Je bent dicht bij huis maar toch in een totaal andere wereld. Ook het landschap in België is afwisselend. Zo vind je net als in Nederland in het westen de stranden met de gezellige boulevards. In het oosten van België vind je een totaal ander landschap. De veelzijdigheid van België en de gunstige ligging zorgt ervoor dat België zeer geliefd is. Of je nu verblijft op een vakantiepark in België voor een weekend, midweek of een week of langer. Er is voldoende te ontdekken.

De Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen staat bekend om leuke activiteiten, de schitterende natuur, de vele outdoor activiteiten en de gezellige dorpjes. Het is niet voor niets dat de Belgische Ardennen erg geliefd is voor een (lang) weekend weg of voor een vakantie. Of je nu met vrienden, lekker met z’n tweetjes of met het hele gezin op vakantie gaat naar de Belgische Ardennen er is voor ieder wat wils. In de Belgische Ardennen huur je bij Férias Holidays een vakantiehuis op Camping Le Roptai.

... ...