+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Bekijk beschikbaarheid

Home / Bekijk beschikbaarheid

Ben je opzoek naar een vakantiewoning in Frankrijk? De vakantiewoningen bij Férias Holidays zijn comfortabel en sfeervol ingericht. Op onze vakantieparken zijn alle ingrediënten aanwezig voor een fijne vakantie. Wil je graag persoonlijk advies van één van onze reisspecialisten? De reisspecialisten van Férias Holidays helpen je graag! Heb je vragen? Bel ons gerust op +31 (0)85 130 1659 of mail ons via info@ferias.nl.

Klik op onderstaande foto’s voor beschikbaarheid en prijzen.
Kun je geen geschikte datum vinden? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag even met je mee of bieden een passend alternatief.

Een comfortabele vakantiewoning

De vakantiewoningen van Férias Holidays liggen op leuke vakantieparken. Férias Holidays biedt vakantiewoningen aan die geschikt zijn voor 2 tot en met 8 personen. Wij selecteren met grootste zorg onze aan te beiden appartementen en vrijstaande vakantiewoningen op een aantal vast criteria. Hierbij zijn locatie, uitstraling, comfort, kwaliteit en prijsstelling van de vakantiewoningen of appartementen, vaste onderdelen zijn. Hierdoor zijn jullie verzekerd van een uniek product voor een perfecte vakantie of verlof.

Onze reisspecialisten bieden je graag hulp met het maken van de juiste keuze.

Gezinsvakantie, familievakantie of samen op vakantie?

Reserveer online een fantastische vakantiewoning voor een heerlijke gezinsvakantie! Verblijf samen in een 2-persoonsvakantiewoning in de Provence. Een vakantiewoning op een kindvriendelijke vakantiepark om lekker met het gehele gezin te genieten. Even tijd voor elkaar. Férias Holidays biedt voor iedereen een perfecte vakantie.

Mocht je benieuwd zijn wat Férias Holidays voor jullie kan betekenen, neem dan vooral een kijkje op onze website. Indien je contact op wilt nemen met één van onze reisspecialisten, kun je terecht op onze contactpagina.

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Bij Férias Holidays bepaal je zelf jullie aankomst en vertrekdag. Het is tenslotte jullie vakantie.Ideaal wanneer je gebonden bent aan bepaalde dagen. Of juist de zwarte zaterdag in Frankrijk wilt vermijden. Wanneer je een vakantiewoning boekt wordt de verblijfsperiode  afgestemd op jullie wensen en op basis van beschikbaarheid.

... ...