+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Zomervakantie

Home / Aanbiedingen / Zomervakantie

Kijk je er ook alweer naar uit? De zomervakantie is toch altijd een moment om naar uit te kijken. Of je nu op vakantie gaat in eigen land of eruit trekt naar het buitenland is voor iedereen anders. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren voor de vakantie tijdens de zomer. Wat we allemaal gemeen hebben is dat de zomervakantie een moment is om er even met gezin of samen tussenuit te gaan. Een vakantiewoning huren in de zomervakantie doe je bij Férias Holidays.

Een vakantiewoning huren

Vind je kamperen teveel gedoe? Is een hotelkamer te klein? Dan is een vakantiewoning huren de oplossing. Veel mensen kiezen ervoor om een vakantiewoning te huren tijdens de zomervakantie. Sommige gaan naar Frankrijk en andere blijven liever vlakbij eigen huis. De reisspecialisten van Férias Holidays helpen je graag bij het uitzoeken van jullie vakantiewoning.

Een vakantiewoning huren in Frankrijk

Wil je verzekerd zijn van mooi weer? Huur dan tijdens de zomervakantie een vakantiewoning in Frankrijk. In Frankrijk ben je in feite altijd verzekerd van mooi weer. We gaan niet allen op vakantie naar Frankrijk voor knisperende croissantjes en het verse baquette. Frankrijk heeft zoveel moois te bieden. Mooie en lange zandstranden, verschillende streekmarkten en gezellige dorpjes. Na een dag actief bezig te zijn geweest geniet je van een lekker glas rose. La douce France!

Verblijf in de zomervakantie in België

Ga jij deze vakantie naar België? België is perfect voor een vakantie met kinderen. Vlakbij bij huis en toch in het buitenland. De Belgische Ardennen is populair onder de Nederlanders tijdens de zomervakantie. Kinderen zijn gek op buiten spelen. In de Belgische Ardennen vind je tal van riviertjes waar kinderen lekker in kunnen zwemmen en spelen. Tijdens de zomervakantie is het vaak mooi weer en dan is nat worden geen enkel probleem.

Wanneer is het zomervakantie in 2019?

Gelukkig is de zomervakantie in Nederland gespreid. Niet alleen in Nederland is deze spreiding van de schoolvakantie maar ook in omliggende landen gaat niet iedereen tegelijk op vakantie. Nederland is in drie verschillende regio’s verdeeld namelijk noord, midden en zuid. Het is al erg druk op vakantieparken en er zijn veel volgeboekte vakantiewoningen. Hoe druk zou het zijn als we allemaal tegelijk zomervakantie zouden hebben?

Schoolvakantie in noord 2019

13 juli 2019 / 25 augustus 2019

Schoolvakantie midden 2019

20 juli 2019 / 1 september 2019

Schoolvakantie zuid 2019

6 juli 2019 / 18 augustus 2019

Waar gaan we heen deze zomer?

Begint het al te kriebelen? Hebben jullie al plannen gemaakt voor de zomervakantie? De reisspecialisten van Férias Holidays helpen je graag met het uitzoeken van jullie vakantiewoning deze zomer.

... ...