+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Vakantiehuis met Pinksteren

Home / Aanbiedingen / Vakantiehuis met Pinksteren

Blijf niet thuis maar trek er op uit en huur een vakantiehuis met Pinksteren. Dit jaar optimaal gebruik maken van je vrije dagen met Pinksteren? Met vier extra vrije dagen kun je bijvoorbeeld al een week naar de zon. Geniet van de voordelen die het met zich meebrengt als je in het voor- en najaar op vakantie gaat. Geniet van de rust tijdens deze periode van het jaar zonder schoolvakanties. Je kunt ook samen met het gezin genieten van dit lange weekend met Pinksteren op één van onze kindvriendelijke vakantieparken. Ook voor het huren van een vakantiehuis met Pinksteren ben je bij Férias Holidays aan het juiste adres.

Waar geniet jij met Pinksteren?

  • Samen een lekker lang weekend of midweek weg
  • De natuur is op z’n mooist
  • Animatie op verschillende vakantieparken
  • Volop waterpret

Een selectie uit ons aanbod van vakantiehuizen met Pinksteren

Domaine de Lanzac

Lanzac | Frankrijk

989 km vanaf Utrecht 

Personen1-6 

Bed Icoon 3


8 dagen / 7 nachten              € 795,-*
*gebaseerd op 4 personen 

Camping 't Veld

Rheeze | Nederland

Chalet geschikt voor 4-personen

Personen1-4 

Bed Icoon 2


6 dagen / 5 nachten              € 446,-*
*gebaseerd op 4 personen

Vakantiepark de Thijmse Berg

Rhenen | Nederland

Brons chalet voor 4-personen

Personen1-6

Bed Icoon 2


4 dagen / 3 nachten              € 582,20,-*
* gebaseerd op 4 personen

Met Pinksteren ertussenuit

Als je aansluitend aan het lange Pinksterweekend de dinsdag tot en met vrijdag vrij neemt dan kun je zomaar een week op vakantie op bijvoorbeeld in één van de vakantiehuizen op de verschillende vakantieparken. Begin juni zijn de temperaturen in Frankrijk al zeer aangenaam. Maar het lange Pinksterweekend leent zich ook prima voor een weekend weg. Zo kun je er een paar dagen tussenuit in de Belgische Ardennen of ontdek de omgeving rondom Camping Val d’Or in Luxemburg. Geniet van de natuur die in volle bloei staat. 

Tip: last minute naar de Utrechtse Heuvelrug

Huur een vakantiehuis met Pinksteren op Vakantiepark de Thijmse Berg.Dit vakantiepark heeft alle ingrediënten voor fijne minivakantie met Pinksteren. Tijdens het lange Pinksterweekend is er een animatieprogramma. Combineer je verblijf op de Utrechtse Heuvelrug met een bezoek aan een attractiepark. Ouwehands Dierenpark ligt op slechts 3,5 km van het vakantiepark. Leuke steden zoals Veenendaal, Apeldoorn, Amersfoort en Utrecht vind je op rij afstand. Lekker winkelen of genieten op één van de vele gezellige terrassen. 

 

Vragen over het huren van vakantiehuis met Pinksteren?

Onze reisspecialisten kijken graag samen met je naar de mogelijkheden om een vakantiehuis met Pinksteren te huren. Heb je een vraag over één van onze vakantieparken of de mogelijkheden rondom onze vakantieparken? Of ben jij opzoek naar een leuk vakantiehuis met Pinksteren? Vraag het gerust aan onze reisspecialisten. Wij helpen jullie graag bij het uitzoeken van jullie (mini)vakantie. Neem gerust contact met ons op.

... ...