+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Vakantiehuis met Hemelvaart

Home / Aanbiedingen / Vakantiehuis met Hemelvaart

Met Hemelvaart kiezen veel mensen er voor om een lang weekend weg te gaan. Sommige zijn de vrijdag al vrij en andere nemen de vrijdag na Hemelvaart vrij om zo samen vier dagen te kunnen genieten. Vaak is het met Hemelvaart ook al mooi weer en de natuur staat volop in bloei. Gezellig met vrienden of het gezin er tussenuit. Het Hemelvaart weekend is vaak ook een ideale gelegenheid voor een jaarlijks familie- of vriendenweekend. Hemelvaart biedt veel mogelijkheden voor een lang weekend weg. De reisspecialisten van Férias Holidays helpen je vraag met het uitzoeken van een vakantiehuis met Hemelvaart

Weekendje weg met
Hemelvaart 2019

Een selectie uit ons aanbod van vakantiehuizen met Hemelvaart

Camping Val d'Or

Enscherange | Luxemburg

Nieuw verhuurchalet in 2019!

Personen1-6 

Bed Icoon 2-3


5 dagen / 4 nachten              € 310,-*
*gebaseerd op 4 personen 

Vakantiepark de Thijmse Berg

Rhenen | Nederland

Type Brons vakantiehuis 4-personen

Personen1-4 

Bed Icoon 2


6 dagen / 5 nachten              € 893,-*
*gebaseerd op 4 personen

Camping 't Veld

Ave-et-Auffe | België

Noorse blok in de Belgische Ardennen

Personen1-6

Bed Icoon 2


4 dagen / 3 nachten              € 333,-*
* gebaseerd op 4 personen

Huur een vakantiehuis met Hemelvaart

Het weekend met Hemelvaart is eigenlijk te kort voor een vakantie iets verder van huis. Daarom kiezen veel mensen voor een verblijf dichter bij huis en kiezen voor Nederland, België of Luxemburg. Huur een vakantiehuis met Hemelvaart op Vakantiepark de Thijmse Berg of Camping ‘t Veld in Nederland. In Luxemburg huur je een vakantiehuis met Hemelvaart op Camping Val d’Vor. Camping Val d’Or vind je al op 3,5 uur rijden vanaf Utrecht. Een vakantiehuis huren met Hemelvaart in de Belgische Ardennen dan heten we je van harte welkom op Camping Le Roptai. Ook Camping Le Roptai is een kleine 3 uur rijden vanaf Utrecht. Op deze vakantieparken vind je vakantiehuizen voor 2-6 personen. Perfect voor koppels of kleine gezinnen.

Last minute Hemelvaart

In 2019 valt Hemelvaart eind mei. Heb je geen zin om je vakantiehuis met Hemelvaart vroeg vast te leggen. Beslis dan last minute of je samen of met het gezin nog een weekendje weg gaat met Hemelvaart. Natuurlijk is er een kans dat jou favorieten vakantiehuis met Hemelvaart al volgeboekt is.  Door het uitgebreide aanbod van Férias Holidays is er altijd wel een vakantiehuis met Hemelvaart vrij op één van onze vakantieparken. Beslis last minute met Hemelvaart waar jullie dit lange weekend verblijven. 

Vragen over het huren van vakantiehuis met Hemelvaart?

Onze reisspecialisten kijken graag samen met je naar de mogelijkheden om een vakantiehuis met Hemelvaart te huren. Heb je een vraag over onze één van vakantieparken of de mogelijkheden rondom onze vakantieparken? Of ben jij opzoek naar een leuk vakantiehuis met Hemelvaart? Vraag het gerust aan onze reisspecialisten. Wij helpen jullie graag bij het uitzoeken van jullie vakantie. Neem gerust contact met ons op.

... ...