+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Bepaal zelf de prijs van je vakantiehuis bij Férias Holidays

Home / Aanbiedingen / Bepaal zelf je prijs van je vakantiehuis

Een persoonlijk aanbod

Last minute een vakantiehuis huren? Bij Férias Holidays kan je zelf de prijs van je vakantiehuis bepalen!
Onze reisspecialisten maken speciaal voor jullie een persoonlijk aanbod. Wij zoeken binnen jullie budget een vakantiehuis die aan jullie wensen voldoet. Onze reisspecialisten doen je binnen 24 uur een passend vakantievoorstel op basis van de beschikbaarheid.

Wat hebben onze reisspecialisten nodig om voor jullie een passend voorstel te maken:

  • Wanneer willen jullie op vakantie?
  • Hoe lang willen jullie op vakantie?
  • Met hoeveel personen gaan jullie op vakantie?
  • Wat is jullie vakantiebudget?
  • Hoelang willen jullie ongeveer rijden naar jullie vakantiehuis?

Onze reisspecialisten kijken op basis van jullie wensen wat aansluit bij jullie wensen en welke vakantiehuizen er last minute nog beschikbaar zijn. Hoe flexibeler je bent in soort reistijd en de aankomstdatum, hoe groter de kans dat wij jullie bod op het vakantiehuis accepteren. Wil je van deze actie gebruik maken? Dat kan alleen als je binnen één maand op vakantie gaat.

Nieuwsgierig of de reisspecialisten van Férias Holidays voor jouw vakantiebudget een schitterend vakantiehuis kunnen uitzoeken? Neem dan contact op met onze reisspecialisten en wie weet geniet jij binnenkort op één van onze vakantieparken in Nederland, België, Luxemburg of Frankrijk.

Vragen?

Heb je vragen over ons persoonlijk aanbod of wil je van ons een persoonlijk aanbod ontvangen? Neem hiervoor per e-mail contact op met onze reisspecialisten die graag speciaal voor jou aan de slag gaan om de mogelijkheden te bekijken om zo tot een persoonlijk aanbod te komen.

Vertrek je niet binnen één maand maar wil je later weg?

... ...