+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl

Vakantiehuis met Pasen

Home / Aanbiedingen / Vakantiehuis met Pasen

Er even tussenuit met Pasen? Met Pasen een weekend weg of een (mini)vakantie. Ideaal zijn de vrije dagen rondom de paasdagen. Een paar extra dagen vrij en je hebt zo een week vakantie. Even gezellig met het gezin, vrienden of lekker samen ertussenuit. Een vakantiehuis met Pasen huren doe je bij Férias Holidays.

Een selectie uit ons aanbod van vakantiehuizen met Pasen

Camping Val d'Or

Enscherange | Luxemburg

Nieuw verhuurchalet in 2019!

Personen1-6 

Bed Icoon 2-3


4 dagen / 3 nachten              € 320,-*
*gebaseerd op 4 personen 

Vakantiepark de Thijmse Berg

Rhenen | Nederland

Type Brons vakantiehuis 4-personen

Personen1-4 

Bed Icoon 2


Volgeboekt

Camping 't Veld

Rheeze | Nederland

Kleinste 5-sterren camping van Nederland

Personen1-4 

Bed Icoon 2


4 dagen / 3 nachten              € 260,-*
*all-in prijs

Huur een vakantiehuis met Pasen

Het weekend met Pasen is eigenlijk te kort voor een vakantie iets verder van huis. Daarom kiezen veel mensen voor een verblijf dichter bij huis en kiezen voor Nederland, België of Luxemburg. Huur een vakantiehuis met Pasen op Vakantiepark de Thijmse Berg of Camping ‘t Veld in Nederland. In Luxemburg huur je een vakantiehuis met Pasen op Camping Val d’Vor. Camping Val d’Or vind je al op 3,5 uur rijden vanaf Utrecht. Een vakantiehuis huren met Pasen in de Belgische Ardennen dan heten we je van harte welkom op Camping Le Roptai. Ook Camping Le Roptai is een kleine 3 uur rijden vanaf Utrecht. Op deze vakantieparken vind je vakantiehuizen voor 2-6 personen. Perfect voor koppels of kleine gezinnen.

Last minute Pasen

In 2019 valt Pasen pas eind april. Heb je geen zin om je vakantiehuis met Pasen vroeg vast te leggen. Beslis dan last minute of je samen of met het gezin nog een weekendje weg gaat met Pasen. Natuurlijk is er een kans dat jou favorieten vakantiehuis met Pasen al volgeboekt is.  Door het uitgebreide aanbod van Férias Holidays is er altijd wel een vakantiehuis met Pasen vrij op één van onze vakantieparken. Beslis last minute met Pasen waar jullie dit lange weekend verblijven. 

Vragen over het huren van vakantiehuis met Pasen?

Onze reisspecialisten kijken graag samen met je naar de mogelijkheden om een vakantiehuis met Pasen te huren. Heb je een vraag over onze één van vakantieparken of de mogelijkheden rondom onze vakantieparken? Of ben jij opzoek naar een leuk vakantiehuis met Pasen? Vraag het gerust aan onze reisspecialisten. Wij helpen jullie graag bij het uitzoeken van jullie vakantie. Neem gerust contact met ons op.

... ...