+31 (0)85 130 1659 info@ferias.nl
Aanbiedingen vakantie
Vroegboekkorting, of neem jij de gok?
Slider

Aanbiedingen

Home / Aanbiedingen

Met Férias Holidays op vakantie naar…..

Vakantieplannen maken voor 2019. Voor sommige begint hier de vakantie en andere zijn er nog niet mee bezig. Maar ben jij de gene die zo kan genieten van de vakantievoorpret? Of wacht jij net zo lang op een aanbieding tot dat die leuke vakantiewoning net aan jullie neus voorbij gaat?

Op deze pagina heeft Férias altijd de laatste aanbiedingen en last minutes deals. Wil je geen aanbieding of lastminute deal missen? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Waarom boeken bij Férias Holidays?

  • Dé expert in Frankrijk-vakanties
  • Flexibele aankomst- en vertrekdagen
  • Persoonlijke aandacht voor de gast
  • Gratis omboeken
  • Comfortabele vakantiewoningen

Vroegboekkorting of lastminute?

De eerste vakantiegangers zijn alweer druk bezig met het maken van hun vakantieplannen in 2019. Traditiegetrouw is ook het vroegboekseizoen weer begonnen.Tot 1 maart profiteer je bij Férias Holidays tot 15% vroegboekkorting op jouw reservering voor een vakantiewoning in Frankrijk. Start jij al met de voorpret of wacht je op die mogelijke lastminute deal met het risico dat de vakantiewoning voor jullie droomvakantie voor jullie neus wordt weggekaapt.

Hoe lang wil je graag op vakantie?

Of je kunt wachten hangt natuurlijk af van de vraag; hoelang wil je met vakantie? Als je deze vraag hebt beantwoord weet je ook of je vroeg of laat moet boeken. Wanneer je slechts een weekje wilt verblijven in één van onze vakantiewoningen dan is er vaak lastminute nog wel een gaatje. Maar wil je langer? Dan is het vastleggen van jullie vakantiewoning zeker aan te raden. Toch langer wachten? Mocht je toch lastminute langer weg willen. Onze reisspecialisten kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen.

Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, blogs en reistips? Mis niks en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

... ...